34. DANI PIVA.

Kategorija: OGULIN

Dani piva kao najprepoznatljivija karlovačka manifestacija već više od tri desetljeća privlače brojne posjetitelje koji potaknuti dolaskom na festival otkrivaju i ostale prirodne i kulturne posebnosti Karlovca.

Mnogi Ogulinci su redovoti posjetitelji Dana piva. Bogat program, atraktivni izvođaći i samo pola sata vožnje do županijskog središta, dovoljan su razlog dolaska. Uz preporuku da imate barem jednog vozača, koji će se odreći uživanja u povskim delicijama i trijezan vas dovesti kući.

Najljepši gradski perivoj od danas, 27. do 31. kolovoza, postaje pozornica na kojoj će glavnu ulogu imati 12 poznatih domaćih glazbenih imena, najbolje Karlovačko pivo, sati i sati dobre zabave i bogat festivalski program.

Večeras glazbeno-scenski program festivala započet će spektakularnim laser showom i atraktivnim nastupom plesne skupine Atomic Dance Factory. Prvo veliko ime koje će nastupiti je Massimo i vječito Zabranjeno pušenje. Pravi spektakl jamče i maskirani electro pop duo Nipplepeople te neumorni Vojko V i trap senzacija Z++, ali i ostali izvođači koji svojim hitovima osvajaju glazbene ljestvice. Karlovačka publika uživat će u glazbeno-scenskim izvedbama Silentea, prekaljenih rockera benda Goran Bare & Majke, energičnog Tight Gripsa, jedinstvene Natali Dizdar te jednog od najprogresivnijih glazbenih bendova kao što je TBF. Petodnevni spektakl plesnim ritmovima zatvorit će grupa Detour i legenda domaće glazbene scene Željko Bebek.

 

SPONZORIRANO

 

27. 8. 2021.

Nebojša Magdić