BLOG U MIROVANJU DO DALJNJEGA

Kategorija: PRICE

Stara narodna poslovica kaže : "PLATI GUZO SLATKE ZALOGAJE".

E pa došal red i name da platim te "slatke zalogaje". Da platim kaj sam fumal 3 kutije Milde sorte na dan a petkom, kad je bil Noćni program, znal sam natirat i do 5 kutij. Kako, ni danas mi ni jasno. E onda je bilo tuj malo gemišteka a negdar bogme i praviše. Pa radijo, pa disco, pa....... I još je bilo grija pa se sada sve sabralo. I moram vrnit kaj sam se zadužil u vrime kad nis mislil svojom glavom. Doktori su sada moja ekipa. Ni sam ne znam kaj su mi do sada delali. Rivali mi u srce nikakvu civ i črez nju nikakce žice. Pa su onda nike žile palili. Meni doduše nisu palili neg su ih smrzavali na miuus 47 stupnji. To mi je delal dr. Brusich, ki je pred par miseci, gledal sam na televiziji, u Rijeki jednem čoviku ugradil najmanji pacemaker na svitu. Ma pravi majstor. Onda su mi nikakvu civ gurali va  grlo u pluća i špiljali kaj ima nutri. Pa onda vadili krv tulko puti da si mogal napravit 70 kil krvavic. Pa holter ovaj, pa holter onaj, pa EKG, CT, ABS. Dobro, ABS baš nisu al' ne bi se čudil da mi i to deladu. Uglavnom, trančiraju me kaj prase. Kardiologi, urologi, pulmologi, psihijatri. Samo čekam da me i DORH  i USKOK zemu na red. I svi velidu:

"Nima pušenja, nima pića a nima ni pisanja po blogu i fejsu jer to je stresno".

"Ma kaj bi bilo stresno" velim im ja. "Meni na jedno uvo nutra a na drugo van".

"A to si vi samo tako mislite" mudruju doktori. "Sve vam to ostaje u glavi i kad se sabere, udara između ostalog i u srce".

I tako ja niko vrime moram spušćit loptu, zeru se primirit, jer ću, velidu doktori ", najebat". A to baš ne bi til. Odsad, nit kaj čitam niti kaj pišem. Do daljnjega.

Bog i fala i nemojte kaj zamerit.

E sad ti piši a ovo ti stalno na pameti. Od danas nit kaj čitam, nit kaj pišem. Ne ide. Moram se malo odmorit malkoca.

28. 4. 2021.

Nebojša Magdić