PRAVAŠI HSP-a dr. AS U GENERALSKOM STOLU

Kategorija: OGULIN


Iz HSP-a dr. AS mejlali su mi priopćenje. Pošto u njih eventualno mogu vjerovati kao u političare, ne moram vjerovati u njih kao novinare. Stoga sam njihov novinarski uradak, neka mi oproste, malo skratio. No bitno je ostalo. Čitajte.


 

Zborom u Generalskom Stolu HSP AS potvrdio svoju nadmoć na pravaškoj sceni

 


Zborom Podružnice HSP AS u Generalskom Stolu, na   dostojanstven način potvrđena je činjenica kako je HSP AS jedina vjerodostojna, dosljedna i najjača pravaška stranka ne samo na području Generalskog Stola nego i na razini Karlovačke županije i RH. U „Zadružnom domu“, pred oko 150 izaslanika,  zbor je otvorio Anton Radman dopredsjednik ŽV HSP AS Karlovačke županije. U ime HSP AS zboru se obratio član Predsjedništva Mihovil Stanišić dipl agr., predsjednik ŽV HSP AS KAŽ Željko Bokulić i zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš. 

Sukladno Statutu stranke, izabrano je vodstvo Podružnice Generalski Stol. Svi predloženi kandidati izabrani su jednoglasno. Za predsjednika izabran je Neven Katić, a za dopredsjednicu Tihana Lauš i Dragutin Krivačić. Za tajnicu je izabrana Ivanka Malović, a za rizničarku Tereza Škrtić. Za članove Izvršnog odbora su izabrani Danijel Radočaj, Drago Moguš, Vlado Katić i Mario Škrtić.Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Žarko Živčić, a za članove Ivan Tomas i Danijel Šlat.

Na skupu, nazočnima se obratila i predsjednica stranke i saborska zastupnica, Ruža Tomašić.

16. 12. 2012.

HSP dr. AS