JEFTINO DAM SAMO DA PRODAM - II DIO

Kategorija: OGULIN

E sada mi ništa više nije jasno. Objavio sam natječaj o prodaji Bjelolasice skinut s njihove službene stranice, zakukavši pri tome kako nikako da se nađe kupac. Ni primjetio nisam da u ovom natječaju nije naveden za prodaju Jasenak II. Kako to. Nitko o tome pojma nema. Čak ni gradonačelnik koji bi to prvi trebao znati. Ali on to ne zna, kao  što nije znao ni da su 25. veljače 2019. počeli radovi na retenciji Ogulin, nego je to morao pročitati na mom blogu.  Čudno neko neznanje.

Ali njegovi bivši koalicijski partneri,  pod maštovitim imenom Volim grad pod Klekom,  i ako im to nije posao, malo su se o svemu raspitali. Nije im bilo teško okrenuti broj stečajnog upravitelja i saznati da je, ne mogu vjerovati, Jasenak II – P R O D A N.

O tome su pred sat vremena na svom profilu objavili post, očešavši se i na SDP i na HDZ. Post vam prenosim  bez isporavaka, jer nisam plaćen da im uređujem tekst. A da ga je malo trebalo urediti, je. Barem da znamo, tko je kupac i koja mu je sada namjera. Evo, malo sam se radi ravnoteže i na njih očešao. Nek mi ne zamjere ali na to sam navikao. cheeky Ipak, hvala im na informaciji.yes

Evo posta sa njihovog fejsa:

U prošlotjednom natječaju o prodaji HOC Bjelolasica vidljiv je izostanak prodaje cjeline Jasenak II koji se sastojao od preko 80 apartmana razmještenih u pet paviljona koji su svi bili etažirani, a prodavali su se za iznos manji od 3 mil kuna.

Navedena cjelina, po našim saznanjima, prodana je prije nekoliko mjeseci po zadnjem natječaju.

Prilikom objave dosadašnjih natječaja svi tkz neovisni mediji, gradonačelnik osobno, kao i njegova klika, takmičili su se u naricanju o sudbini Bjelolasice, traženju krivaca, pljuvanju po stečajnom upravitelju i slično.

Sada prilikom objave ovog natječaja muk, niti slova!

Zašto svi ti isti, gradonačelnik, njegovi zamjenici, og portal, hdz i njihov portal već nekoliko mjeseci prešućuju i skrivaju od građana činjenicu da je prodan veliki dio Bjelolasice?

Kada se zakrpa jedna rupa na nekoj cesti u nekom selu gradonačelnik se snima iz svih kuteva dok otvara završetak krpanja rupe i daje izjave o velikom uspjehu, dok o prodaji dijela Bjelolasice šuti.

Isto tako i hdz i njihov portal o tome ne žele niti govoriti niti pisati.

Prema svemu očito je, da je i jednima i drugima cilj potpuno uništiti nadu o bilo kakvoj obnovi Bjelolasice, a krivnju o propasti međusobno prebacivati s jednih na druge, pa im se prodaja dijela Bjelolasice nikako ne uklapa u planove!

9. 6. 2020.

Volim grad pod Klekom