KAKO S OTPADOM

Kategorija: OGULIN

Grad Ogulin i Općina Plaški provode projekt izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom, pod nazivom “Recikliraj za bolje sutra”.

Cilj projekta je izgradnja svijesti građana Ogulina i Plaškog o važnosti odgovornog postupanja s komunalnim otpadom s posebnim naglaskom na sprječavanje nastanka otpada, pravilno odvajanje otpada u kućanstvima, kućno kompostiranje i ponovnu uporaba predmeta, a s ciljem smanjenja količine otpada koji se odlaže na odlagališta.

U sklopu projekta predviđeno je održavanje četiri centralne tematske tribine. Prva tematska tribina: “Sprječavanje nastanka otpada” održat će se u utorak, 18. veljače 2020. godine prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin na adresi Bernardina Frankopana 7 s početkom u 17 h.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na prvoj centralnoj tribini gdje će predavač Marko Košak, mag.educ.geo. iz Zelene akacije održati predavanje na navedenu temu. Predviđeno trajanje tribine (praćeno ppt. prezentacijom) je sat vremena, uz ostavljanje prostora za upite i kraću diskusiju na temu.

14. 2. 2020.

Grad Ogulin