NAVALA NA GRADONAČELNIKA. S PRAVOM ILI NE ?.

Kategorija: OGULIN

Uspavani dečki iz "Volim grad pod Klekom", nakon dugoga ljetnjega sna, probudili su se. Zašto sada, samo oni znaju. I eto krenuli oštro na, koga li drugoga, nego na gradonačelnkika, uhvativši ga, prema njihovim tvrdnjama, ponovno  u malo čudnim radnjama. O čemu se radi - hajdemo vidjeti.

[ZAPOŠLJAVANJE NA GRADONAČELNIKOV NAČIN]

Negdje u proljeće ove godine za vrijeme predizborne kampanje, proveden je natječaj za zapošljavanje jedne djelatnice u Turističkoj zajednici Grada Ogulina. Odabir kandidata izvršen je nakon izbora. Na natječaj se javilo 11 kandidata, a 9 kandidatkinja pristupilo je provedbenom postupku. Odabir najbolje kandidatkinje provodio se u dva dijela, prvo - testiranje znanja stranog jezika i informatike, a zatim usmeni dio - pojedinačni razgovor sa svakom kandidatkinjom.

Prema rezultatima, na testiranju znanja iz stranog jezika i informatike, posljednja sa najlošijim rezultatima bila je članica SDP-a i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Ogulina Petra Milanović.

Sukladno navedenim rezultatima, bez obzira na provedene razgovore sa kandidatkinjama i ostavljenim dobrim dojmovima, matematički nije postojala nikakva šansa da se izabere kandidatkinja koja je pokazala najlošije znanje u prvom dijelu testiranja.

Međutim, gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, koji obnaša i funkciju predsjednika Turističke zajednice Grada Ogulina, te koji u vrijeme dok je direktorica Sonja Drašković na porodiljnom dopustu prema zakonu mijenja direktoricu, osobno naređuje da se zaposli članica SDP-a i vijećnica Petra Milanović.

O ovome naravno šute režimski mediji, ali nije jasno zašto o tome šuti HDZ i njihovi vijećnici koji dijele klupe sa dotičnom!?

Postavlja se pitanje kakvu poruku gradonačelnik šalje ostalim kandidatkinjama koje su pokazale bolje znanje od one koja je primljena i zaposlena, a i svim građanima Ogulina!?

 

Za našeg  Grunfeka, važnija je, kako se vidi partijska knjižica nego znanje i sposobnost, pa ovaj plaćeni oglas njegovog stranačkog druga Zokija, i kako podaci pokazuju najgoreg premijera u povijesti Hrvatske, izgleda kao sprdnja! NEMA POVRATKA NA STARO. Kako to nakon ovoga glupo zvuči.

Evo i malo komentara sa fejsa:

 
 
Nema povratka na staro!
Izgleda da se nikome ne da u novo. Izašli oni iz komunizma ali neće komunizam iz njih.

 

 

 

Slika može sadržavati: Jedna osoba, tekst
 

8. 10. 2019.

Nebojša Magdić