LUKA I SLUŽBENO PREDSTAVLJEN U BARCELONI

Kategorija: OGULIN

Luka Cindrić i službeno predstavljen kao najveće ovoljetno pojačanje Barcelone dovedeno s ciljem napada na Ligu prvaka koju u Kataloniji čekaju od 2015. godine. Barcelona ne dovodi puno pojačanja, ali kada ih dovodi onda su najviše kvalitete. Tako je ovog ljeta u Palau Blaugranu sletio jedan, ali vrijedan kapitalac, najbolji igrač svijeta za 2017. godinu Luka Cindrić.

„Moram  reći da sam sretan što sam član ove velike sportske obitelji. Oduvijek sam sanjao da ću jednoga dana igrati u Barceloni. Sada sam tu i jako sam sretan zbog toga. Posebno se zahvaljujem upravi kluba koja je uvažila sve moje potrebe. Već sam počeo trenirati s ekipom, atmosfera je odlična. Jako sam uzbuđen i jedva čekam da krene sezona i nadam se da ćemo ostvariti uspjeh. Naravno, ja sam došao tu za velike stvari“, rekao je Luka prilikom predstavljanja novinarima.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, Luka je još dodao:

„Dojmovi su jako lijepi. Nakon predstavljanja u petak mogu samo ponoviti da sam jako sretan što sam u Barceloni. To je veliki klub i svakim danom sve više i više potvrđujem i naglašavam da sam ovdje htio igrati. Zasad mi je lijepo i u svemu uživam“ - priznao je Cindrić, koji je u Blaugranu prešao iz redova Kielcea. Do sada su prije Luke u Barceloni igrali Patrik Čavar, D. Dominiković, I. Vori, Venio Losert i Marko Kopljar.

Pred Lukom je iznimno naporna sezona. Već u siječnju slijedi Europsko prvenstvo s reprezentacijom. Luka je mišljenja da imamo jako dobru priliku da ostvarimo neki veliki rezultat.  Naime,  već na prvenstvu možemo izboriti Olimpijske igre. Očekivanja kod svih su svelika, treba ih prihvatiti i uz podršku navijača napraviti veliki rezultat. Zreli smo za za medalju koju svi skupa željno očekujemo. Luka svaki slobodan trenutak koristi za stjecanje snage. Ništa ne prepušta slučaju. Nakon odmora u Komiži Visu, a prije odlaska u Barcelonu, tjedan dana trenirao na igralištu na Sv. Petru, s kondicionim trenerom, Karlovčanom, Robertom Magdićem. Razgovarao sam danas s Lukom. Nadam se da mi „ ovaj divan ni pojil impulse“ na mobitelu. Iznimno je, kaže Luka zadovoljan prijemom u klubu, atmosferom, odnosom prema njemu. Barcelona ga je kao grad fascinirala, našao je stan u blizini plaže i sada.......Bože pomogni. Svi smo uz Luku. Iskoristio je ovaj mali razgovor da pozdravi sve Ogulinke i Ogulince a ja se nadam da ćemo se zajedno radovati Lukinim igrama u Barci i nekoj medaljici za Hrvatsku.

Novi dres - novi broj.......25. Nosio ga je i u Metalurgu. Neka mu  bude sretan.

Vidi Luke. Kaj cvergl. Ki bi tada rekal da će ovako daleko dogurat.laughLijevo tata Dražen a desno prvi Lukin trener Miro Kojčin.

12. 8. 2019.

Nebojša Magdić