LUKA DANAS POTPISAO ZA BRARCELONU

Kategorija: OGULIN

Ono što sam već najavio, obistinilo se. Sve kalkulcije koje su proteklih dana kružile u svijetu rukometa, danas su se obistinile: Luka Cindrić je novi igrač Barcelone! Naravno da nas to kao Ogulince čini ponosnim.

Sjajni hrvatski reprezentativac odlučio je napustiti poljski Kielce nakon samo jedne sezone i potpisati četverogodišnji ugovor s jednim od najvećih klubova u povijesti rukometa.

"Kad sam prvi put čuo da me želi Barcelona mislio sam da je to nemoguće. Nakon prvog razgovora nisam prestao razmišljati o tome. Svima je jasno kakve ambicije ima Barcelona i to se sve poklapa s mojim pogledom na rukomet. Znam da Barcelona nije zadnjih godina bila prvaka Europe, možda baš zbog toga jer im je nedostajao jedan igrač s ovih prostora", izjavio je Cindrić za Balkan handball.

Barcelona je već godinama svijet za sebe u Španjolskoj, tamošnje prvenstvo osvajaju s pola gasa pa im je glavna preokupacija Liga prvaka.

U tom su natjecanju Barcelona je rekorder s devet naslova prvaka Europe, ali od 2015. nisu uspjeli otići do kraja pa su zato, između ostalog, doveli Cindrića. Cijela Barcelona je fantastična i spremna za velike stvari, a s našim Lukom, definitivno može početi pohod na jubilarnu 10. titulu prvaka Europe.

21. 6. 2019.

Nebojša Magdić