IZBORI - MATERIJALA KO U PRIČI

Kategorija: OGULIN

Jedna od omiljenih tema Nezavisnih je radio. Svaka od verbalno sukobljenih strana ima svoje viđenje. Na svima nama je da prosudimo čiji su argumenti jači i tko je u pravu. Što je već malo teže dokučiti. Uglavnom, show na radost puka, ide dalje.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ODGOVOR NA OBJAVU DOMITROVIĆA OD 11.02.]

Istina je da smo Radio Ogulin planirali prodati svim
bivšim i sadašnjim uposlenicima(!) za jednu kunu. Ali uvjet za takvu prodaju je bio da se proda tvrtka u stanju u kakvom je zatečena, što uključuje i dugove. Tvrtka Radio Ogulin u tom trenutku je imala cca 400.000kn duga. Gradonačelnik je, mimo dogovora sa nama odlučio da Grad prvo upumpa toliki novac u Radio, a tek onda da ga za šesterosturko manji iznos da na prodaju, gdje će prednost imati ostali suvlasnici(!). Ostali suvlasnici su Dubravka Vuković i Goran Crnković, što je bitna razlika. Nama je takav ''Domitrovićev model'' privatizacije Radio Ogulina bio neprihvatljiv, te smo odlučili stopirati privatizaciju (poklanjanje) Radio Ogulina na takav način.
Istiniti su dijelovi iz našeg programa koje je gradonačelnik Domitrović objavio. A oni dodatno potvrđuju da je upravo Domitrović, sa gore opisanim ''modelom'' privatizacije, držeći se ''moralne obaveze'', pogazio koalicijski dogovor oko privatizacije Radio Ogulina!

#volimgradpodklekom
#NemaPovratkaNaStaroNedajBože

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hajdemo se nadati da je ova tema iscrpljena. Pa se prebaciti  na nešto značajnije. Zanimljivije. Ima materijala, ima. Čekamo nastrpljivo puni znatiželje da saznamo neke nove istine. Samo molim, usporite dečki malo. Teško je sve pratiti pa se bojim da mi nešto ne promakne. A to bi bilo nedopustivo. To bi bilo strašno.

P.S.

Dal ki ništo zna kaj je s HDZ-om. Ni ih ni za vidit ni čut. Dobro, vidim da delkaju vridno po mjesnim odborimi ali zač se malo ne svađadu. To narod voli. A i Siniša ništo muči. Ni vrag da je odustal od "razmjene mišljenja". Bez njega, sve bi bila kamilica. Ne radi nam to Siniša, molim te. Javi seeeeee.

 

13. 2. 2019.

Nebojša Magdić