NEUSPIO SASTANAK

Kategorija: OGULIN

Gradonačelnik Domitrović pokušava spustiti loptu i smiriti situaciju, nastalu ostavkom predsjednika Gradskog vijeća Željka Stipetića i njegova zamjenika Milana Sabljaka. Na sastanak je pozvao predsjednike klubova vijećnika ali slabe vajde od poziva.

 

Odazvali su se dvojica: nezavisni ex predsjednik Gradskog vijeća Željko Stipetić i predsjednik kluba vijećnika SDP-a Bojan Prebežić.  Nikoga iz HDZ-a nije bilo. Pismeno su se očitovali zbog nedolaska. Između ostaloga u njihovu očitovanju stoji:

„Izbjegavanje poslovničkih mogućnosti, ignoriranje potpredsjednice Gradskog vijeća i nepozivanje predsjednika GO HDZ-a Grada Ogulina, izbjegavanje odgovornosti i prebacivanje krivnje od strane SDP-ovog gradonačelnika... Što je sljedeće?
Ne želimo biti taoci poslovničkih manipulacija, negiranja neriješenih koalicijskih odnosa i odgovornosti koju ste preuzeli. U ovakvim "igrokazima" HDZ Grada Ogulina neće sudjelovati".

Na sastanku nije bilo ni zamjenice predsjednika Gradskog vijeća iz DSS-a Nikoline Radulović, ni predsjednikaDSS-a Siniše Ljubojevića. Tako da je sastanak, čije je jedina tema bila nastavak prekinute sjednice Gradskog vijeća, trajao super kratko. I bez ikakvih razultata. Što dalje. Do petka će se čekati pismeno mišljenje Minitarstva uprave tko i kako treba sazvati sjednicu. Neformalni izvori kažu da to treba učiniti zamjenica predsjednika Gradskog vijeća.

28. 11. 2018.

Nebojša Magdić