POPUŠTANJE MJERA.

Svi ugostiteljski objekti, uključujući kafiće, od sutra će moći posluživati hranu i piće za van, otvaraju se teretane i fitness centri, s radom ponovno uživo započinju i škole za strane jezike i radionice za djecu, bit će dozvoljen i rad casina, kladionica i automat-klubova.

S popuštanjem se tako počinje 15. veljače iako su mnogi i ove mjere dočekali loše. Ugostitelji smatraju da ih “kave za van” neće spasiti i da je to više psihološki efekt.

Stranka FOKUS je pokrenula online peticiju za otvaranje kafića i restorana koja je vidljiva na njihovoj stranici. Kao glavni razlog tvrde nelogičnost mjera.

Svaki narod sanja neovisnost i samostalnost

Vratite nam naš način života! Svaki narod sanja svoju neovisnost i samostalnost. To su stoljećima sanjali i Hrvati. Ne zbog same te činjenice, nego zbog onoga što smatraju da ona donosi – ravnopravnost, pravdu, slobodu i prosperitet. Samostalnost i neovisnost Hrvatske smo dočekali kao činjenicu, ali ne i ono što su generacije pod tim

podrazumijevale. A zašto je tome tako?

Možda zato što imamo dvije Hrvatske? Jednu koja živi pošteno i po zakonu, a drugu kojoj je dozvoljeno sve i koja je iznad zakona. Jednu koja poštuje sve mjere protiv korone iako im to znači gubitak poslova, egzistencije, pa čak i zdravlja, a drugu koja te mjere donosi, ali ih se ni sama ne pridržava, kao što možete vidjeti.

Iako su brojke već dugo u padu, Vlada je opet odbila dozvoliti otvaranje kafića i restorana, ali je zato dopustila otvaranje kockarnica. Odluke su ponovno nelogične i protivne zdravom razumu, no na to smo već navikli”, stoji na njihovoj stranici.

14.2.2021.

RM

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi