LIJEPO JE POMAGATI.

Stara izreka kaže da ako nekom ne poboljšamo život, uzalud živimo. U vremenu nakon potresa velika pomoć Sisačko moslavačkoj županiji stigla je iz Karlovačke, a brojni donatori, veliki i mali, pomagali su kako su mogli i znali.

Gostujući u programu Radio Mrežnice karlovačka županica Martina Furdek Hajdin zahvalila je svima koji su na bilo koji način pomogli potresom pogođenom području i ljudima koji tamo žive. Spomenula je među najvećim donatorima i  PPK Karlovac, Mesnicu Eko mes, Lolu Ribar, Fest, Tiskaru Ivan, SA Bišćan, Mežnar, HS Produkt, Obrtničku komoru, Gavranović, Supernovu Karlovac, Dukat, Žitoproizvod, Pekara Mus i Pekara Dujam, nabrojila je županica.

Bile su to donacije u robi, higijenskim potrepštinama, šatorima, zatim u mehanizaciji i ljudstvu, kontejnerima, novcima, mlijeku, kruhu, a sve su završile točno tamo gdje je i trebalo.

-Iako je situacija bila ružna, drago mi je da je u mnogima od nas probudila potrebu za dobrotom i pomoći drugima, kaže županica naglašavajući da je tu bio i niz drugih tvrtki, obrta i pojedinaca koji su pomogli.

Sama Karlovačka županija donirala je 250 tisuća kuna.

14. 2. 2021.

Radio Mrežnica

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi