BERNARDIĆ I KOMADINA U OGULINU

Kategorija: ŽUPANIJA

Nakon što su obišli Karlovac i tamo održali tiskovnu konferenciju na temu priprema za predstojeće parlamentarne izbore, prvi čovjek SDP-a Davor Beranrdić i koordinator SDP-a za 7. izbornu jedinicu Zlatko Komadina, u pratnji najbližih suradnika, obišli su Poduzetničku zonu Ogulin.

Tamo je njihov domaćin bio predsjednik ogulinske Gradske organizacije SDP-a Dalibor Domitrović, koji je uvodno pojasnio zašto su se okupili upravo na toj lokaciji:

“Upravo smo mi u Ogulinu napravili restart dolaskom na vlast, a Poduzetnička zona je popunjena i provode se investicije u vrijednosti od 250 milijuna kuna. Tu su i gradski projekti vrijedni 100 milijuna kuna. Sadašnja Vlada, kao i bivše HDZ-ove, obećavale su nam puno, a zauzvrat nismo dobili ništa. U Ogulin se nije investiralo, kao ni u Bjelolasicu. Od nove Vlade Davora Bernardića očekujemo nastavak razvijanja Ogulina i cijele Hrvatske, a ne kočenje projekata, pa smo tako ostali i bez obilaznice vrijedne 170 milijuna kuna, koja je trebala spojiti dvije ogulinske Poduzetničke zone”.

Davor Bernardić rekao je da ne želi komentirati poteze najkorumpiranije Vlade u povijesti Hrvatske, pohvalivši rezultate vodstva grada Ogulina, a on će kao budući premijer poticati razvoj Ogulina. Primjerice, državno zemljište dat će se gradu za proširenje Poduzetničke zone, a nakon 5. srpnja i bivše vojarne će biti poklonjene gradu za daljnji razvoj, kao što je to učinjeno u Samoboru.

Koordinator za 7. izbornu jedinicu, Primorsko goranski župan Zlatko Komadina, rekao je da se lista za izbore slaže i konačna će se odluka donijeti na sjednici Glavnog odbora 6. lipnja. Ova je izborna jedinica “Hrvatska u malom” od Jadrana do Jaruna i vjeruje da će rezultat biti odličan.

Inače, u Poduzetničkoj zoni Ogulin podršku vodstvu SDP-a pružili su, među ostalima, prvi čovjek županijskog SDP-a Ivan Vuković, te Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja iz SDP-ove ogulinske Gradske organizacije.

Iz Poduzetničke zone gosti i njihovi domaćini su krenuli put Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, gdje je u konferencijskoj dvorani upriličeno druženje sa članovima stranke.

28. 5. 2020.

Ogportal