DUGA RESA I PLAKATI

Kategorija: ŽUPANIJA

Duga Resa jutros je “osvanula” s prigodnim letcima čiji su glavni protagonisti predsjednik HSS-a Krešo Beljak i njegov zamjenik na državnoj razini i dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar. Glavna poruka je: Pozdrav iz modernog i razvijenog grada – Beljak predsjednik crvenog i Boljar potpredsjednik komunističkog HSS-a.

U “kaslićima”, potom na vjetrobranskim staklima, po stupovima i oglasnim pločama, ukratko, gdjegod, Dugorešani su jutros mogli naći ovaj uradak političkih aktivista-gerilaca očito inspiriranih nedavnim Beljakovim twittom oko nedovoljnog broja ubijenih od strane UDBA-e, komentarima na pjevača M.P. Thompsona, ali i time što je dugoreški gradonačelnik Boljar nedavno stao u obranu svog stranačkog šefa.

S jedne strane letka nalaze se fotografije crvene zvijezde s parolom “Duga Resa zna” te Beljakovom slikom na koju pokazuje Boljar, a okruženi zgradom u Kasaru i propalom Pamučnom, te u društvu štovatelja/ice Josipa Broza i uz poruku “Sretna nova 1999.”

Druga strana letka rezervirana je za “Pozdrav iz modernog i razvijenog grada -Nama je vrijeme stalo” na kojem dominira opet Beljak i nanizani su njegovi twitovi o Thompsonu kao “smeću fašističkom”.

Koliko je letaka podijeljeno nije nam poznato, ali očito je “preko 100”.

24. 1. 2020.

RM