NOVA 2023.

Kategorija: OGULIN

Advent su ispratili kiša i ružno vrijeme, tako da ni raskošno okićen i osvjetljen grad, nije nam uspio dočarati zimski ugođaj.  Loše vrijeme odrazilo se i na loš posjet pojedinim programima a malo veselja pružio je Badnjak.

Društvo naša djeca, za najmlađe Ogulince priredilo je podjelu poklona a u okviru akcije „Daruj radost“. Najmlađe su obradovali i članovi Moto kluba Vještice. Obučeni u Djedove Mrazove, stigli su na svojim motorima i podijelili  svoje slatke poklone.

I oni stariji došli su na svoje. Besplatne ribice, kao što i doliči Badnjaku, te mošnje i štrudle, brzo su planule.

Na žalost,  ni za Novu godinu ništa od snijega, ali za utjehu, barem ćemo, kako kažu prognostičari, imati vrijeme bez kiše, i s temperaturama primjerenijim više proljeću, nego zimi.

Sutra, 31. prosinca opet je aktivno Društvo naša djeca, koje zajedno s TZ grada Ogulina i Dječjim gradskim vijećem,

organizira dječji doček Nove godine.

Program počinje od 10 sati u Parku kralja Tomislava, kod Cesarovca, a mališane i njihove roditelje zabavljati će Bojan Jambrošić. Uz Bojana,  nastupit će i Ogulinske mažoretkinje kao i Raspjevani vilenjaci DND-a Ogulin.

Nakon dvije godine pauze zbog korone, ponovno se organizira i onaj „pravi“ doček Nove godine. Po prvi puta biti će to u Parku kralja Tomislava, na prostoru između crkve i Cesarovca, a Ogulince će zabavljati domaće snage, Speen i Carismo.

Dođite svakako.......

Dječji ljubimac Bojan.

Iskusna ekipa. Dobra zabava zajamčena.

30. 12. 2022.

Nebojša Magdić