SDP-ovci U KARLOVCU

Kategorija: OGULIN

 

Karlovac je danas očito bio vrlo popularan među političarima jer se i vrh SDP-a odlučio na posjet i iskoristiti priliku kako bi kazali par riječi o aktualnom stanju u državi. 

– Želimo upozoriti na ono što se događa u našoj državi, i to dugi niz godina. Naglasak je na dugogodišnjem ponašanju i upravljanju državom od strane HDZ-a. Takvo ponašanje, takav način više ne želimo trpiti, glavna je poruka današnjeg okupljanja SDP-a u karlovcu, koju je poručio gradonačelnik Ogulina, Dalibor Domitrović.

Ukazao je kako u najnovijoj INA aferi HDZ u stanju krasti i od države, kao i od europskog novca, a nije izostao niti komentar na krađu željeza koja se nedavno dogodila na našim prostorima.

U funkciji gradonačelnika, istaknuo je kako ih je HDZ zakinuo za nekoliko milijuna kuna u proračunu, bez ikakvih pitanja.

Krađa, lopovluk, nepotizam glavni je modus operandi kojim se HDZ vodi već 14 godina, smatra:

– Mi to više ne želimo. Ne želimo više gledati sa strane. Želimo da ova vlada, ovaj HDZ, se makne sa trona. Želimo pokazati građanima da možemo ponuditi bolji i kvalitetniju opciju a na nama je da to ispunimo do sljedećih izbora.

Kada vam sljedeći puta dođu previsoki računi, samo se sjetite tko vam vodi državu

Nebitno radi li se o željezu, ili o novoj aferi teškoj milijardu kuna, modus operandi je isti, tvrdi Peđa Grbin, šef SDP-a.

– Sljedeći put kada se netko zapita zašto su mu toliki računi za plin, onda neka se sjete da je taj novac završio na računima pojedinaca.

Točnije, govori o donatorima HDZ-a, njegovim članovima i osobama koji su na bilo kakav način povezani s HDZ-om.

Smatra Grbin kako je smiješna činjenica da se danas državni vrh ograđuje i navodi kako nema veze s trenutnom aferom.

– Ovo je isključivo, i jedino odgovornost Andreja Plenkovića i HDZ-ove ekipe koja je stvorila okruženje i misle da mogu krasti sve, od željeza do milijarda na plinu. Takvoj Hrvatskoj se mora reći dosta, zaključio je Grbin.

 

30. 8. 2033.

RM