KINO POD ZVIJEZDAMA

Kategorija: OGULIN

Kada ste zadnji puta bili u kinu u Ogulinu. Odgovor: „Aauuuuu...to ni najstariji ne pamte. Pitaj me nešto lakše“.

Jer Ogulin, godinama nema kina. A nekada smo imali jednu od najljepše uređenih dvorana u bivšoj državi, projekt našeg Ogulinca, Majka Vučkovića.

Dosta naših sugrađana odlazi u Zagreb na najnovije kino projekcije, a najnovije filmske hitove možete pogledati i u obližnjem Vrbovskom i Plaškom. Kada će proraditi naše kino, to je, činim mi se, što narod kaže – u Božjim rukama.

No zahvaljujući dečkima koji se kriju pod imenom Klub Garage 66, imamo kino ponovno. Ali u formi, kod nas, do sada nezabilježenoj. Naime, po prvi puta imati ćemo „kino pod zvijezdama“, a film ćete moći pratiti iz naših automobila. Zgodno, zar ne. To samo sada imali prilike vidjeti samo u američkim filmovima a sada ćemo na  „Bazi“ – 1. i 2. srpnja, imati.......

"KINO POD ZVIJEZDAMA"

Dakle, po prvi puta u Ogulinu, "Drive in kino", u organizaciji Kluba Garage 66. Za sve filmoljupce – BESPLATNO.

Dečki poručuju: „Skupi ekipu,curu,ženu i djecu, frenda,frendicu, itd.... i uživajte u gledanju filma iz svog vlastitog limenog ljubimca“!

Početak projekcije filmova predviđen je za 21:00, a organizatori mole sudionike da obavezno dođu sat i pol prije projekcije, radi lakšeg slaganja automobila na poligon, na kome ima mjesta za 180 vozila.

Projekciji mogu nazočiti i oni bez automobila, uz preporuku da ponesu nešto nešto za sjedenje ili ležanje.

OBAVEZNO ZA SVE SUDIONIKE:

- potrebno je imati ispravan FM Radio prijemnik (potrebno radi prijenosa zvuka filma preko radijske frekvencije).

- osobe bez vozila moraju također imati bilo kakav FM prijamnik (bilo bi poželjno da imate vlastite slušalice i skinute aplikacije na vaše mobitele).

Kino bez soka i kokica je nezamislivo, tako da su iz Kluba Garage 66, i to osigurali.

Više o svemu pogledajte na linku

https://forms.gle/AK5nGvQPnq3weLBp8

21. 6. 2022.

Nebojša Magdić