DUGA RESA - POČEO GRIN FEST. I OGULINCI REDOVITI GOSTI.

Kategorija: OGULIN

U D. Resi počeo je već dobro afirmirani GRIN FEST. Uz bogat program lokalnih snaga, u Amfiteatru su prošlog vikenda nastupili Psihomodo pop i Zabranjeno pušenje.

Dosta je mladih Ogulinaca ovog vikenda pohodilo Duga Resu. Tamo su već počele ljetnje veselice u okviru već poznatog Grin festa. I ove godine, uz lokalne glazbene i druge snage, agilno vodstvo grada na Mrežnici, za svoje sugrađane i goste, osiguralo je renomirana estradna imena. U 10 godina na Grin festu, nastupili su svi koji nešto znače na hrvatskoj estradi. Samo da spomenem Hladno pivo, J. Stublić i Film, Mladen Grdović, Rundek i Haustor i još niz imena. Prošle godine tako su imali, koliko se sjećam, Zaprešić boyse, Let 3, Masima, Intrade i Bralića.

U minulu subotu nastupio je Psihomodo pop, a jučer, Zabranjeno pušnjenje. Koliko sam saznao od kolega s RM, ovaj tjedan nastupiti će, između ostalih, uz domaće bendove, i Hari Rončević, te Dalmatino.

Što pripremamo mi u Ogulinu, nisam uspio saznati. Za sada još-silenzio stampa.

 

Dali ćemo kao lani, ovisiti samo o volji i trudu Božidara Bože -Bulića, koji je uz maksimalno angažiranje uspio na Sabljacima organizirati zanimljiv program, ili će nas gradsko vodstvo ipak konačno iznenaditi nekim svojim ljetnim projektom. Kako se to radi, imaju za primjer Duga Resu. Ako oni uspiju osigurati glazbena imena iz vrha hrvatske estrade, a imaju proračun upola manji od našega, onda ne vidim razloga, da nas gradska vlast ne počasti nekim poznatim pjevačkim grlom. Valjda smo toliko zaslužil.

Zabranjeno pušenje

 

P.S. Hvala Mirjani na fotkici Psihomodo popa  i Silviji Bauer na fotkici Zabranjenog pušenja.

 

20. 6. 2022.

Nebojša Magdić