VGPK - MENAĐER GODINE

Ovi notorni, napasni, zločesti, nestašni, raizgrani, vispreni, ljuti na sebe i cijeli svijet a dali su si maštovito ime – Volim grad pod Klekom, svako malo obraduju svekoliki ogulinski puk, nekom svojom umotvorinom. Najviše ih jadi moj omiljeni političar Grumfek wink i sve što je u vezi s njim. Na posredni ili neposredni način. Ovaj puta, u svom „novinarskom uratku“, seciraju kirurški jednog istaknutog člana, a čijeg li, nego SDP-a. Pošto njihov fejs profil čita troje ljudi !!! surprise, oni redovito plaćaju da ih ugostim na svom blogu i fejsu. Dobre su platiše i ja im rado ustupam prostor. Jedino ne ispravljam gramatičke i semantičke pogreške, jer to se plaća dodatno. Zato, evo ih u punom sjaju, onako oriđiđi, kako su ovu temu na svo profili i obradili. Njihov tekst je u kurzivu, jer pošto su malo desno naklonjeni, tako su desno nagnuta i slova. To se doduše vidi samo na blogu, dok fejs ne „šljivi“ nikakav kurziv. Evo pa uživajte u zločestoći dečkića iz VGPK.

Sad kad su javno objavljene imovinske kartice dužnosnika, napokon imamo menadžera godine.Iako je konkurencija žestoka, i nije ga lako odabrati, smatramo da tu titulu sigurno zaslužuje direktor ogulinskog "Vodovada i kanalizacija",  predsjednik NK Ogulin i predstavnik grada u Športskoj zajednici - B. Prebežić. surprise

Kako smo analizirali ima ozbiljna primanja, kao da vodi Upravu Podravke, no privatni financijski život ga tare, li ga tare.

Gledajući javno objavljenu imovinsku karticu dotičnog, razvidno je da čovijek porezne obveznike Ogulina mjesečno "košta" 21.450,00 kuna, dok na ruke dobije "sitnih" 15.288,90 kuna, plus dodatno koristi službeni mobitel i službeni auto.angel

No, problem je u tome, kaj dotični ima obvezu otplate kredita na mjesečnoj bazi od "samo" 2.500 eura + 15.000 kuna. Kad bi grubo to pretvorili sve u kune, to bi ispalo cca 33.750,00 kuna. Pa ti živi sa tako "pišljivom" plaćicom od 15.288,90 kuna. Kredit mu je duplo veći od mjesečne plaće.

O ostalim stavkicama iz imovinske nećemo ali tko želi, neka pogleda cjelu imovinsku karticu.

Ovakav “menadžer” upravlja NK Ogulinom i predstavlja grad u upravljanju ogulinskim sportom. Kroz kaj je sve taj čovijek prošao, dobro da uopće još klub i postoji, a kamoli naš vodovod.

Sjetili smo se da je direktor ogulinskog "Vodovoda" ostao na"cesti", jer je neispravno slagao kockice po primorju i Istri, a radeći za ogulinsku tvrtku. Kad je zbog neispravnosti slaganja kockica, ostao na  "cesti", odmah su ga prepoznali "naši" SDP,-ovci, kao mladog, perspektivnog i “poštenog” svog člana i buduću svoju "zvijezdu".yes

Zaposlili su ga u vodovod, da bude budući direktor gradske najjače firme. No, dečko se nije odmah snašao, pa mu je bivši direktor otvarao sve "prozore" i "vrata", te mu i crtao. No, iz likovnog je dobio jedan. smiley

Svejedno na “1.” iz likovnog, kada je SDP zavladao horizontalno i vertikalno po svim institucijama grada, ipak ga je partija postavila za direktora. Kako bi opravdao povjerenje partije, odmah je B. Prebežić dao bucu u stražnjicu bivšem direktoru i kazneno ga progoni zbog nekog ulja i masti, ali kaj je taj stari direktor za ogulinski vodovod napravio, ovaj ne može ni u narednih 100 godina. yes

Ovdje ćemo nabrojiti samo dijeliće njegovog mukotrpnog rada menadžera godine, B. Prebezića:

- postao je izrazito prepoznatljiv na nivou i RH po pitanju nepotizma,surprise

- pozapošljavao je užu i širu rodbinu  istaknutih SDP-ovaca,  između ostalog i gradonačelnikovu sestričnu,surprise

- pozapošljavao je hrpu SDP-ovaca,surprise

- otkantao Hrvatske vode, iako iste grade retenciju od skoro 200.000.000, 00 kuna na našem području,surprise

- pustio da isteknu lokacijske i građevinske dozvole za nastavak gradnje vodovoda i kanalizacije,surprise

- može se "podičiti" da je cijena vode na br.1. u RH,surprise

i tako dalje i tako dalje.

A ne znamo još da li radi kao i sa kockicama, iza kulisa. 

Čisti alkemičar!!.

 

Toliko za ovaj puta od VGPK. Ako i dalje budu redoviti platiše, prostor bloga stoji im na raspolaganju.

Ukoliko žele da im tekst malo obradim, to se plaća dodatno........crying

9. 6. 2022.

Nebojša Magdić

Komentari  
#171 Brko 2022-06-16 13:05
Kaže brko da je rekao što misli, a cipele si sam čisti
Citat
#172 Carić 2022-06-16 13:08
Citat Samo pitam:
Opet Srbi i komunisti krivi???

Jebote kad citam ove komentare koda se vremeplovom vratim u devest prvu.

Tito umro 1980g, Berlinski zid pao1990,KPJ se raspala1991,Srbi "pobjegli" na traktorima 1995....

Al jok majci, stari dobri neprijatelji jos uvijek drze naslovnice i komentare u dnevno politicke svrhe.


Imaš fatamorganu. Tko sada pobogu spominje Srbe i komuniste osim tebe. Ja samo vidim ovdje bolesnike koji vrijeđaju ne birajući riječi. Kada takve ne vidiš, a insuliraš nešto što nije istina isti kao i ovi poremećeni pojedinci. Nemate odgovore na konkretne stvari koje neki ovdje spominju pa pišete gluposti.Hajde ohladite više!
Citat
#173 Brkati lopov 2022-06-16 16:18
Jednom zauvjek
Jebem Vam Mater lopovsku HDZ OVSKU
Bando komunistička domoljubno lopovska
AMEN jeste sad sretni izdajnici naroda Hrvatskog.
Da Vam ni bilo Jose Popa koji Vam je dao sve sakramente u pol ure spomenik mu dignite Bando lopovska. Velike Hrvatine i domoljubi a neznate Oče naš i 10 zapovjedi božjih.
Fuj GOVNARI LOPOVSKI
Citat
#174 saborsko 2022-06-16 17:55
Citat Brkati lopov:
Jednom zauvjek
Jebem Vam Mater lopovsku HDZ OVSKU
Bando komunistička domoljubno lopovska
AMEN jeste sad sretni izdajnici naroda Hrvatskog.
Da Vam ni bilo Jose Popa koji Vam je dao sve sakramente u pol ure spomenik mu dignite Bando lopovska. Velike Hrvatine i domoljubi a neznate Oče naš i 10 zapovjedi božjih.
Fuj GOVNARI LOPOVSKIE moj Pribaniću teletino šarena. Što eli ti vrijeđaš naše koalicijske partnere? A? Za tebe više rakije nema. Otok je samo za odabrane goste.
Citat
#175 Brkati lopov 2022-06-17 12:28
Pribaniću suri tiću ne vrijeđati koalicijske partnere.
Citat
#176 Klorirana voda 2022-06-17 18:18
Veli Bojan da su mu se digidike dvije omaške kod prijave kredita. Slijedeća omaška će mu biti da nam pošalje manje račune. Kako mu se tuj ne dogodi omaška. Čekamo ifpravsk tih kredita misec dani. Ne ispraviš, nsjebeš bez obzira kaj nisi (niti te zovu) žuti.
Citat
#177 Vjernik_komunist 2022-06-18 12:33
Jos malo pa cete Grunfa i Brku iz otoka proglasiti za krivce rata u Ukrajini.

Bas bi me zanimal dnk ljudi, da ne recem lesinari,isti su i u ameriki i njemackoj i fransuckoj i rvackoj.

Lazu, kradu, muljaju, krevelje se svojim lazima Bogu i narodu u lice, a onda kad dotjeraju cara do duvara, onda im je kriv Putin.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi