ČIŠĆENJE KANJONA I PONORA.

Kategorija: OGULIN

Večeras, (srijeda 01. lipnja 2022.) godine u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin s početkom u 19 sati održat će se prezentacija idejnog projekta Grada Ogulina „Uređenje Đulinog ponora i kanjona rijeke Dobre“.

Projekt će predstaviti gradonačelnik Grada Ogulina Dalibor Domitrović i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja, a ciljevi ovog projekta su revitalizacija mlinskih staza, izgradnja pješačkog mosta preko kanjona rijeke Dobre i zipline, ali pored turističke funkcije, zahvat bi doprinesao i zaštiti okoliša, edukaciji, ali najvažnije za stanovnike našega grada i obrani od poplava.

Na prezentaciju su pozvani Gradski vijećnici Grada Ogulina, ravnatelji i direktori gradskih tvrtki i ustanova, udruge s područja grada Ogulina. Pozivaju se i svi zainteresirani građani i javnost da prisustvuju prezentaciji kako bi dobili informacije i odgovore na eventualna pitanja.

Grad Ogulin

 

Možda  bi jedno od pitanja bilo i to, zašto je Grad pred nekoliko godina od obitelji Žagrović kupio parcelu u Šetalištu Krlenac, od ceste do obale Dobre, i umjesto da je kao vlasnik uređuje, ostavio ju je na milost i nemilost šikari.  Za ostale vlasnike parcela uz Dobru, nimalo lijep primjer.

Staro pravilo. Slika govori više od tisuću riječi. Pa pogledajte.

Ovo kose sami   mještani. Nije njihovo ali ljudi rade. A nitko ih ne plaća. Niti to traže.

Veli mi momak: Čistim da nam bude lipše. yes

E kada bi svi ovako........surprise

Jedni čiste a drugima se živo j....e.no

Ovo dalje zaraslo, to je vlasništvo Grada. Jurski park...sad

1. 6. 2022.

Nebojša Magdić