16. SJEDNICA GRADSKOG VIJECA

Kategorija: OGULIN

Održana je 16. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina i to uslijed pogoršanja epidemiološke situacije ponovno elektroničkim putem, video konferencijom koja je započela u 9 sati te joj je prisustvovalo 16 od ukupno 17 gradskih vijećnika.

Na dnevnom redu bilo je 35. točaka, bez Aktualnog sata. O točkama dnevnog reda gradski vijećnici su se izjašnjavali putem unaprijed zaprimljenog obrasca koji su nakon završetka sjednice e-mailom dostavljali predsjedniku Gradskog vijeća Marinku Hermanu.

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u 2020. godin, jedna od točaka dnevnog reda bio je i Prijedlog Proračuna Grada Ogulina za 2021. godinu i projekcija za 2022. i 2023. godinu i to u iznosu od 105.165.000,00 kuna koji je jednoglasno prihvaćen.

Sjednica Gradskog vijeća protekla je bez većih poteškoća, uz kraća izlaganja i manje rasprave.

Na kraju sjednice gradonačelnik Dalibor Domitrović obratio se svim gradskim vijećnicima i zahvalio na odrađenoj sjednici osvrnuvši se na izglasavanje proračuna koji je svojim velikim iznosom najveći u povijesti našega Grada te svima poželio zdravlje u ovim teškim vremenima.

Sa istim željema, a nakon dostavljenih glasova predsjednik Marinko Herman zaključio je sjednicu u 14 sati i 25 minuta.

21. 12. 2020.

Izvor: Grad Ogulin