NAJDOKTOR HRVATSKE. NA LISTI ČAK SEDAM LIJEČNIKA NAŠE ŽUPANIJE. JEDAN IZ OGULINA.

Kategorija: OGULIN

Portal najdoktor.com, i ove godine  objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Hrvatskoj. Lista je sastavljena na temelju iskustava pacijenata, a među tisućama liječnika upravo su oni bili presudni za odabir najboljih i to već sedmu godinu.

Kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara. Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Čak devet liječnika i liječnica iz Karlovačke županije na ovogodišnjoj je listi najliječnika Hrvatske.

Iz Karlovca to su abdominalni kirurzi Boris Furač i Dražen Tufeković, infektologinja Vesna Tutek, obiteljska liječnica Sanja Brleković, otorinolaringolog Bojan Fanfani, pedijatri Vladimir Franković i Marija Spajić te stomatologinja Hela Puljić.

Iz Ogulina na listi najboljih liječnika Hrvatske našao se neurolog Dragan Mejakić iz naše bolnice. Dr. Mekjkić među najdoktorima bio je već u više navrata.

 

17. 12. 2020.

Nebojša Magdić