DOMITROVIĆ PONOVNO KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA

Kategorija: OGULIN

Na konfernciji za medije predstavljeni su kandidati SDP-a za gradonačelnika grada Ogulina i za načelnika općine Josipdol. Na lokalnim izborima u Josipdolu za načelnika će se kandidirati Alen Žanić.

Kako javlja radio Ogulin, za gradonačelnika Ogulina ponovo će se kanidirati Dalibor Domitrović, što je bilo i za očekivati, jer se je svokjim dosadašnjim radom dokazao kao prvi čovjek i Grada i stranke. Ovom prilikom Domitović je izjavio:

“Želimo drugi mandat, želimo dovršiti započeto. Kad smo preuzali vlast od HDZ-a pred tri i po godine, proračun je iznosio 40 milijuna kuna, a za sljedeću godinu planiran je u iznosu većem od 100 milijuna kuna. To je dva i po puta više. Iako smo prošli razne prirodne nepogode, političku krizu i sad se borimo s koronom, projekte nismo zaustavili. Vrijedni su stotinu milijuna kuna. Poduzetnička zona je popunjena, idemo na proširenje, a broj zaposlenih veći je za 250 u odnosu na 2017. Smanjili smo prirez, vodimo brigu o djeci i mladima, ali i o našim umirovljenicima”- rekao je Domitrović, zaključivši da će nakon lokalnih izbora krenuti i još žešćim tempom.

Osim kandidata i članova SDP-a, na predstavljanju je bio nazočan i predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin.

Kada  je birano novo vodstvo SDP-a, ogulinski članovi stranke malo su se „preračunali“ te su svoje simpatije i najveći broj glasova dali Ranku Ostojiću a pobjednik izbora Peđa Grbin, dobio je tek 1o glasova. Međutim, to Grbina, koji je bio nazočan na predstavljanju kandidata, nije spriječilo da im pruži svoju punu podršku.

Photo by radio Ogulin.

23. 11. 2020.

Nebojša Magdić