13. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Kategorija: OGULIN

Jučer, 31. srpnja u 9 sati održana je 13. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina pod predsjedanjem predsjednika Gradskog vijeća Marinka Hermana i to ponovno putem video konferencije zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID -19.

Video konferenciji su nazočili gradonačelnik Dalibor Domitrović, zamjenici Ivana Salopek Šumonja, Daniel Vukelja, Neven Ivošević, a prisutnih je bilo 15 od ukupno 17 gradskih vijećnika.

Na dnevnom redu bile su 4. točke i to Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o plaći i drugim pravima gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika za vrijeme profesionalnog obavljanja dužnosti, Prijedlog Rješenja o razrješenju vršiteljice dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, Prijedlog Rješenja o imenovanju dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke, Prijedlog Odluke o dopuni Odluke o koeficijentima za obračun plaća službenika i namještenika u upravnim tijelima Grada Ogulina. Točke su donesene jednoglasno, bez rasprave, sa 15 glasova ZA, osim 3. točke ( Prijedlog Rješenja o imenovanju dužnosti ravnateljice javne ustanove Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke) koja je donesena sa 11 glasova ZA i 4 SUZDRŽANA glasa.

13. sjednica Gradskog vijeća Grada Ogulina završila je u 9 sati i 35 minuta

1. 8. 2020.

Grad Ogulin