JEFTINO DAM SAMO DA PRODAM. A OD PRODAJE BJELOLASICE PO ENTI PUTA VJEROVATNO OPET - N I Š T A.

Kategorija: OGULIN

Malo tko zna koja je ovo po redu objava o prodaji ostataka nekadašnjeg našeg ponosa, HOC-a Bjelolasica. Da mi je svojevremeno netko rekao da će kompleks, koji je vikendom znao okupiti i do dvije tisuće skijaša, propasti na ovakav način, proglasio bi ga ludim. Sada je cijena onoga što je ostalo, takva, da bi je sigurno lako moglo „iskeširati“ barem nekoliko ogulinskih uspješnih gospodarstvenika. Ova cijena pobija tvrdnje „dobro upućenih“,  koji su godinama tvrdili da se namjerno pale objekti i devastira imovina kako bi netko sve kupio za sitnu lovu. A kud ćeš sitnije love od ove sada. Lako je za pretpostaviti da i ovaj puta neće biti kandidata. Naprosto neshvatljivo.

HOC BJELOLASICA d.o.o.

Stečajni upravitelj društva HOC BJELOLASICA d.o.o. u stečaju, Vrelo bb, Jasenak, OIB: 50919159681 dana 03.lipnja 2020.godine

OBJAVLJUJE PRODAJU IMOVINE STEČAJNOG DUŽNIKA

I. Imovina stečajnog dužnika se prodaje prikupljanjem pisanih ponuda te se prodaju slijedeće cjeline:

 

    Jasenak I čija utvrđena vrijednost nekretnina iznosi 29.140.000,00  kn, a vrijednost pokretnina na istoj lokaciji iznosi 9.685.890,00 kn, odnosno ukupna vrijednost nekretnina i pokretnina cjeline Jasenak I iznosi 38.825.890,00 kn. Početna cijena i minimalna cijena (cijena ispod koje se imovina ne može prodati)  za nekretnine iznosi 4.373.757,67 kn, a početna i minimalna cijena pokretnina iznosi 1.453.800,13 kn, odnosno ukupna početna i minimalna cijena za za nekretnine i pokretnine iznosi 5.827.557,80 kn. Imovina Jasenka I se prodaje kao cjelina (nekretnine i pokretnine). Pisane ponude se dostavljaju preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu stečajnog upravitelja u zatvorenim kovertama sa naznakom: „ponuda za prodaju imovine  Jasenak I – NE OTVARATI“.

    Pod branom čija utvrđena vrijednost nekretnina iznosi 1.700.000,00 kn. Početna cijena i minimalna cijena (cijena ispod koje se nekretnina ne može prodati)  iznosi 592.753,35 kn.  Pisane ponude se dostavljaju preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu stečajnog upravitelja u zatvorenim kovertama sa naznakom: „ponuda za prodaju imovine Pod branom – NE OTVARATI“.

 

Rok za dostavu ponuda je 8 dana,

Ponude se upućuju na adresu Đuričin Tomislav, stečajni upravitelj HOC BJELOLASICA d.o.o. u stečaju, Dravska poljana 1, Varaždin.

Procjembeni elaborati tržišne vrijednosti nekretnina i pokretnina dostupni su na web stranici http://www.bjelolasica.hr

    Zainteresirane osobe mogu obaviti uvid u Zaključke o prodaji te razgledati nekretnine i pokretnine uz prethodni dogovor sa stečajnim upraviteljem na telefon broj 099/807-0782 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

6.6. 2020.

Nebojša Magdić