PREDSJEDNIKA DOBILI. TRAŽIMO VLADU I PREMIJERA. POČELO JE.

Kategorija: OGULIN

Tek što smo se malo odmorili od minulih predsjedničkih izbora, slijede nam novi. Parlamentarni. U rujnu.

„Jesen stiže dunjo moja, bit će boja, bit će šova.......“ Na naše veselje. Ovi će parlamentarni sigurno biti zanimljiviji od ovih prošlih. SDP-ovci su već uputili na posao. Ogulin im se nekako omilio, pa su iz našeg grada krenuli  u akciju. O toma na Kaportalu piše:

Nakon uspjeha njihovog kandidata na predsjedničkim izborima, SDP se počeo ozbiljno pripremati za parlamentarne izbore koji nas očekuju u rujnu. Koordinacija za 7. izbornu jedinicu jučer je održana u Karlovačkoj županiji, odnosno gradu Ogulinu, a radni sastanak SDP-ovaca je vodio koordinator ove izborne jedinice Zlatko Komadina.

Komadina je za OGportal rekao da Ogulin nije slučajno odabran za ovaj sastanak, jer je i prirodno središte 7. izborne jedinice.

„U Hrvatskoj su se promjene počele događati, a to će se i nastaviti jer HDZ baš nije dobrog zdravlja“, rekao je Komadina.

Prvi ogulinski SDP-ovac i aktualni gradonačelnik Dalibor Domitrović je podsjetio da je nekoliko kampanja startalo upravo u Ogulinu i od tada ni jedne izbore SDP nije izgubio.

5. 2. 2020

KAportal.hr