KADA ĆE NOVI VRTIĆ ?

Kategorija: OGULIN

"Ovaj projekt je pripremljen i uspješno prijavljen na natječaj u izuzetno kratkom roku. Projektna dokumentacija, rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i ishođenje građevinske dozvole, što uobičajeno traje godinama, u ovom slučaju je provedeno u roku nekoliko mjeseci, a to predstavlja izniman pothvat i razlog je više zašto možemo biti ponosni na ovaj uspjeh.’’

Uskrsli nezavisnjaci "Volim grad pod Klekom", ovako podsjećaju što je sredinom travnja govorio gradonačelnik Domitrović nakon potpisivanja ugovora o sufinanciranju izgradnje vrtića u Poredicama. Treba spomenuti da je to  i jedini put kada je u javnosti, makar i posredno, priznao i pohvalio angažman članova Nezavisne liste, svojih tadašnjih koalicijskih partnera, koji su tu odradili dobar dio posla.

Slijedeća faza projekta, nastavljaju Nezavisni u svom novom postu,  "je raspisivanje javne nabave za izvođača radova, a Domitrović ju je najavio za ovu jesen.

Prošlo je pola godine, a u Gradu se niti milimetra nisu pomaknuli po ovom pitanju.

Sada kada više nema ‘’utega’’ u vidu koalicijskih partnera, Domitrović ima prećeg posla. Predano se bacio na zapošljavanje rodbine u gradskim poduzećima.
A vrtić ko vrtić i djeca ko djeca, idealna su tema za izbornu kampanju pa će, izgleda nam, morati pričekati nove lokalne izbore za dvije godine".

3. 11. 2019.

Nebojša Magdić