VOLIM GRAD POD KLEKOM. BRZI SU POPUT MUNJE. EVO I NJIHOVA ODGOVORA GRADONAČELNIKU.

Kategorija: OGULIN

 

Prepiska između gradonačelnika i nekadašnjih koalicijskih partnera, sa željom da se dokaže tko je u pravu, ide dalje. Na današnje očitovanje gradonačelnika, promptno je stigao odgovor od "Volim grad pod Klekom". Postaje zanimljivo ali od te zanimljivosti,bojim se, nećemo imati koristi. Samo štetu. Stoga bi bilo dobro da se sve skupa što prije svrši, da se utvrdi tko je u pravu pa "kom opanci, kom obojci".

DEMANTIRAJUĆI NAS, DOMITROVIĆ SE ''POSKLIZNUO'' I LAŽIMA ZAKOPAO JOŠ VIŠE

Zahvaljujemo gradonačelniku Daliboru Domitroviću što je u plaćenom oglasu na partijskom portalu, a ne na službenim stranicama Grada, objavio materijalni dokaz da smo apsolutno bili u pravu.

U objavljenom dokazu - dopisu Hrvatskim vodama, stoji da je za navedeni projekt Grad Ogulin već unaprijed osigurao sredstva za učešće u ovom projektu, što nedvosmisleno dokazuje da je bilo dogovoreno sufinanciranje projekta od strane Hrvatskih voda. U suprotnom nema osnove za rezerviranjem sredstava ako nije postojao dogovor.
Time, ovaj dokument, odnosno ovaj materijalni dokaz, dokazuje da smo bili sto posto u pravu, da je dogovor postojao, kao što nam je to isto tvrdio i gradonačelnik osobno, dok smo još sudjelovali u vlasti.

Drugo, gradonačelnik nigdje ne spominje odgovor Hrvatskih voda!!! Kakav je njihov odgovor na ovaj dopis. Nema ga?
Dakle, situacija je ovakva: Pošalješ zahtjev za sufinanciranje projekta, ni ne čekaš odgovor na zahtjev, nego brže bolje raspisuješ natječaj!???

I treće, namjerno ili iz neznanja, tražiti sredinom 2019. godine, uvrštenje sredstava u plan Voda za istu tu 2019. godinu (plan se inače donosi koncem godine za narednu godinu) je u najmanju ruku smješno. A s druge strane, takav potez kristalno jasno prokazuje nesposobnost sadašnjeg direktora.
Hrvatske vode i uz najbolju namjeru moraju negativno odgovoriti na ovaj dopis.
Pitanje je samo da li je to iz neznanja ili namjerno da bi se realizirao posao sa prijateljem bez da se ikome sa strane moraju polagati računi.

A ovo dolje je dokaz, za koji iz "Volim grad pod Klekom", smatraju da su oni u pravu.

I sada je na redu gradonačelnik. Ako se svemu uopće još nešto može dodati. Ali tko zna - "niko ništa ne zna, krhko je znanje"cheeky.

 

11. 10. 2019.

Nebojša Magdić