CINDRIĆ U BARCELONI

Kategorija: OGULIN

Luka Cindrić vrlo je blizu potpisa za Barcelonu. Potvrdio je to predsjednik PGE VIVCE Kieleca, Bertus Servaas, u jednom intervjuu, nakon što se u početku borio da zadrži jednog od najboljih rukometaša svijeta. Nedostaje samo potpis, svi detalji su dogovoreni.

"U zadnjoj smo fazi pregovora. Ovaj vikend ćemo razgovarati s Barcelonom i vrlo vjerojatno ćemo zatvoriti pregovore. Postoje neke manje razlike, ali one neće utjecati na konačni rezultat pregovora. Postići ćemo sporazum. Luka je ovdje sretan, ali je odmalena htio igrati u Barceloni. Teško je odbaciti takvu ponudu, no imam osjećaj da će nam se Cindrić jednom vratiti", rekao je Servaas pa nastavio:

"Onda moramo sjesti i razmisliti kad on napusti klub. Imat ćemo tandem Igor Karačić - Daniel Dušebajev, a što se tiče ostalih igrača u sredini, imamo tri opcije, ali trenutačno ne mogu ništa više od toga reći."

Cindrić je u poljskom klubu od 2018. godine, a ugovor mu traje do 2021. Barcelona našeg Luku vidi kao nasljednika Raula Entrerriosa, a u ovoj je bitki pobijedila PSG, koji je također debelo zagrizao za Luku. Naime prebogati pariški klub, za Luku je pred godin dana, navodno bio spreman ponuditi čak četiri milijuna eura, čime  bi Luka postao najskuplji u povijesti. To se tada nije ostvarilo a kolika je Lukina cijena sada, tek se nagađa. Da se je kojim sretnim slučajem Klica umjesto rukmeta odlučio za nogomet, gdje je također bio izniman talent, danas bi mirne duše mogao reči: „Poč je Ogulin“. No život piše čudnovate romane. Luki uglavnom, vjerujem, svi Ogulinci žele puno sreće. Jer u najboljim je godinama kada još mnogo toga može dati. Najviše za hrvatsku repku. Držmo mu palčeve.

 

29. 5. 2019.

Nebojša Magdić