IZBORI - PLJUŠTE PRIJAVE

Kategorija: OGULIN

Još jedna predizborna reakcija u ovom postu, i onda zatvaram „butigu“. Barem kada su izbori u pitanju. Jer toliko se toga negativnog nakupilo, da sve jednostavno više nema smisla. Objavljujem još samo post Ivana Vukovića-Banane, jer prozvan je toliko puta da treba čuti i njegovu stranu. Sve je otišlo toliko daleko, da neki žele i policiju zaposliti. Banana se ovdje obraća svom susjedu Želji i „časti“ ga,  kaznenom prijavom. U zdravlje. Živjeli.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poštovani gospodine Stipetić!

Vidim da Vam komunikacija via Facebook ide od ruke, pa sam morao ponovo otvoriti svoj profil kako bi se čula i moja istina.

Ovim putem , kako ne biste saznavali istinu u „sobama punim dima“, želim Vam poručiti da sam osobno podigao Kaznenu prijavu protiv Vas, kod Policijske uprave karlovačke, radi osnovane sumnje da ste počinili kazneno dijelo protiv javnog reda – Javnim poticanjem na nasilje i mržnju opisano u čl. 325. Kaznenog zakona, na način da ste putem računalne mreže javno poticali na nasilje i mržnju usmjereno prema skupini ljudi drugačijeg političkog opredjeljenja.

Nadalje ,ovim putem Vam poručujem, da u Vašim opservacijama oko privatizacije Radio Ogulina, niste pitali mene niti moju suprugu, Vaše prve susjede i rodbinu, koje su naše namjere. Da jeste, saznali bi da OPG Vuković(po Vama - Opće Političko Gospodarstvo, dobro da nismo npr. Zločinačka organizacija - Vuković), nema novaca niti želje za taj poslovni poduhvat. Razlog je jednostavan. Ako to trgovačko društvo dobijete za jednu (1) kunu, sa svim dugovima svedenim na nulu, opet troškovi poslovanja, na godišnjoj razini iznose oko 400.000,00 tisuća kuna što OPG Vuković, nema. Možda ima Vaš mentor, pa ste Radio Ogulin sačuvali za njega, ali mi nemamo. Tako da „poravnavanje duga“ između gradonačelnika i OPG-a Vuković, je još jedno Vaše spletkarenje, kao ,uostalom sve ostalo čime se bavite. Mi , unutar SDP-a nismo trgovačko društvo i ako smo negdje dužni, onda su to naše obitelji. Ipak, hvala Vam što „niste dozvolili privatizaciju Rog-a“. Sutra isti taj Radio možda bude opet pod Vašom kontrolom pa ćemo vidjeti tko će to onda plaćati.

Ovim zaključujem raspravu sa Vama uz drugarski pozdrav, srdačno Vaš

Ende. The End. Konec. Fine..ili Kraj

 

I to bi bilo to. Also sprach Banana. Butiga je za predizborna podjebavanja zatvorena. Još spremam  malu završnu „kiticu“, malu rakapitulaciju i genezu zbivanja a do tada, zabavite se na fejsu. Tamo se otvaraju novi, lažni profili na kojima će biti piokanterija za svačiji ukus.

 

14. 2. 2019.

Nebojša Magdić